Титуловані «нейтральні» спортсмени з РФ привітали Путіна з днем народження

Титуловані «нейтральні» спортсмени привітали Путіна
Титуловані «нейтральні» спортсмени привітали Путіна

Російський диктатор Путін святкує свій 72-й день народження

7 жовтня, російському диктатору Володимиру Путіну виповнюється 72 роки. На його пошану спортсмени зняли пропагандистське відео, де вітають його з днем народження. В цьому відео спрощено зображена підтримка Путіна та його лідерство.

«Ви лідер нашої дружньої країни. Ви лідер переможців, опора сотень мільйонів сердець», - зазначили автори звернення.

У зйомках відео взяли участь кілька видатних російських спортсменів, серед яких олімпійські чемпіони і призери. Зокрема, це Аліна Загітова, Світлана Ромашина, Яна Єгорян, Климент Колесников, Лала Крамаренко та Олександра Пацкевич. Варто відзначити, що Міжнародний олімпійський комітет не рекомендує допускати російських спортсменів, які підтримують війну проти України, до змагань.

Незважаючи на своє 72-річчя, Путін заявив, що не планує робити цей день особливим. Проте, відомо, що він зустрінеться із лідерами країн Співдружності Незалежних Держав.

Також варто згадати, що минулого року на день народження Путіна спецслужби організували салют. Однак Збройні сили України збили ворожу вогнеметну систему «Солнцепьок», яка є символом російського військово-промислового комплексу. Також Кадиров запропонував скасувати президентські вибори в Росії.

На жаль, також треба відзначити, що один з колишніх гравців російської молодіжної футбольної збірної, Тимур Осмоловський, був ліквідований українськими військовими внаслідок атаки дрону. Це сталося 25 вересня 2023 року. Осмоловський, який грав за кілька клубів, в тому числі за московський «Спартак», завершив свою кар'єру в 2023 році. У знищеного окупанта залишилися дружина та дочки.

Читайте також