Титулований український кіберспортсмен взяв участь у шоу-матчі з росіянами

Український кіберспортсмен на шоу-матчі
Український кіберспортсмен на шоу-матчі

Українські коментатори критикували s1mple за участь у шоу-матчі з російськими гравцями

Відомий український професійний гравець у Counter-Strike Олександр "s1mple" Костилєв взяв участь у шоу-матчі з російськими кіберспортсменами разом з Вадимом "Evelone" Козаковим. У матчі також брали участь гравці та стрімери з Росії, серед яких Overdrive і donk.

s1mple зіграв у команді з OverDrive, Бустером, Skillz0r та Stanislaw. А Evelone виступав в складі команди з Shadowkek, Donk, Strogo та Dmitriy_Lixxx - їхній колектив переміг з рахунком 2-1.

Таку участь українського легендарного гравця кіберспорту несподівано отримала критику від українських коментаторів Олександра "Petr1k" Петрика та Олексія "yXo" Малецького.

Чуєш s1mple. Не питав у своїх дружків, як їм останні вбивства, які скоїв русня? Бачив там в Полтаві понад 50 людей вбили, у Львові цілу родину. Не знаєш, як вони ставляться до війни? Може вони підтримують вбивства українців? Запитай Саш
Сімпл вчергове нагадав, що живе в паралельній реальності. Не дивуюсь. Шкода, бо він не усвідомлює, що міг би допомагати Україні. Він міг би бути одним з найгучніших українських голосів у світі. Поруч з Усиком, Харлан, Світоліною... Але він все про*бав. Дурень

Нагадаємо, що Олександр "s1mple" Костилєв був визнаний найкращим гравцем Counter-Strike: Global Offensive у 2018, 2021 та 2022 роках.

Читайте також