ТОП 5 фільмів, які змусять вас жити по-новому

ТОП 5 фільмів, які змусять вас жити по-новому
ТОП 5 фільмів, які змусять вас жити по-новому

Якщо раніше психологія була доступна лише у книжках та на прийомах у спеціаліста, то зараз можна провести для себе гарний психологічний сеанс, просто подивившись кінокартину. Кожен рік на екрани виходить дуже багато фільмів, які варті вашої уваги, зокрема якщо ви цікавитесь своїм емоційним станом та замислюєтесь над тим, як змінити життя. На допомогу вам прийдуть найкращі психологічні фільми, які підіймають важливі теми сучасності та дозволяють знайти відповіді на всі питання. Більше про них — на платформі pleso.

Найкращі психологічні фільми

Якщо ви думаєте, що не існує кінокартин, після перегляду яких ви забажаєте змінити своє життя, то дуже даремно. Ось перелік фільмів, які обов’язкові до перегляду, якщо ви хочете почати жити зовсім по-іншому:

  • «1+1». Цей фільм — про шалену жагу до життя, почуття дружби та відданості. Один із головних героїв — яскравий приклад того, як можна відмовитися від колишнього кримінального минулого заради справжньої дружби, тим самим змінивши своє життя. 
  • «Мандарини». Грузинська кінокартина, яка порушує питання людських цінностей та гуманізму. Вчить цінувати ближніх.
  • «Людина, яка змінила все». Це біографічний фільм, що заснований на реальних подіях. Він вчить ніколи не здаватись і завжди йти до своєї мети до кінця, адже лише у цьому випадку можна чогось досягнути.
  • «Загадкова історія Бенджаміна Баттона». Фантазійний фільм про дитину, яка народилася вже дідусем, який з плином часу лише молодів. Кінокартина вчить цінувати життя і насолоджуватись кожним його моментом.
  • «Шоу Трумена». Один із найпопулярніших фільмів, який лише підкреслює, що все наше життя — це постанова та гра, і у будь-яку хвилину кожен може перестати грати свою роль, щоби почати жити інакше.

Ці фільми вам обов’язково потрібно подивитись цією весною, щоби набратися наснаги та почати жити по-іншому, набагато щасливіше, ніж зараз.

Важливий момент, який необхідно знати

Якщо ви бажаєте, щоби кінокартина справді справила на вас враження, то і відноситися до цього потрібно відповідно. Під час перегляду намагайтесь не відвертатися на сторонні справи й думки та дуже уважно прислухайтеся до кожного слова. Гарно буде, якщо вам вдасться створити душевну атмосферу: вимкнути світло, запалити свічки та підготувати для себе зручне місце для перегляду. Після фільму прислухайтеся до себе, своїх думок та вражень. Якщо кінокартина знайшла відгук у вашому серці, то відповідь на питання «як змінити життя» прийде самостійно і дуже швидко.