Топ-бригади ЗСУ: командир «Хартії» озвучив свій рейтинг

Топ-бригади ЗСУ: командир «Хартії» озвучив свій рейтинг
Топ-бригади ЗСУ: командир «Хартії» озвучив свій рейтинг

Командир полку Ігор Оболєнський в інтерв'ю "Українській правді" назвав найкращі бригади Збройних сил України. Серед них він висловив визнання 3-й окремій штурмовій бригаді, Кирилу Вересу, командиру батальйону К-2 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи, Роберту Бровді Мадяру, засновнику підрозділу "Птахи Мадяра", 92-й окремій штурмовій бригаді імені кошового отамана Івана Сірка та 100-й окремій механізованій бригаді.

Оболєнський також зазначив, що важливо для військових не тільки обмінюватися досвідом, але й вчитися у ворога.

Оболєнський підкреслив, що в 13-й бригаді Нацгвардії "Хартія" систематично досліджують дії ворога. Вони досліджують, як противник атакує та обороняється, яку тактику використовує, як ховається від дронів та аналізують погодні умови та активність ворога. Ця робота допомагає бригаді планувати операції та зберігати життя захисників.

Раніше боєць з батальйону "Свобода" Владислав Первухін розповів, ким з командирів ЗСУ він захоплюється. Також екскомандир "Айдару" пояснив, що потрібно робити, щоб перемогти у війні. Білецький також визначив, коли вважатиме перемогою України у війні.

Читайте також