Трамп із сином накинулися на Зеленського під час його візиту до США

Трамп і син накидаються на Зеленського
Трамп і син накидаються на Зеленського

Трамп та Трамп-молодший засудили Зеленського за візит до США

Колишній президент Дональд Трамп та його син Дональд Трамп-молодший виступили з критикою на адресу президента України Володимира Зеленського під час його нещодавнього візиту до Сполучених Штатів, повідомляє Reuters.

Під час мітингу в Пенсільванії Трамп-старший заявив: "Я думаю, Зеленський - найбільший продавець в історії. Щоразу, коли він приїжджає в країну, він йде з 60 мільярдами доларів". Він також висловив припущення, що Зеленський підтримує його політичних опонентів і бажає їх перемоги на виборах у 2024 році.

Зеленський хоче перемоги демократів на виборах у США у 2024 році.

З свого боку, Трамп-молодший висловив свою критику на Зеленського у соціальних мережах, обурившись коментарями президента України про його батька. Він запитав, чи має іноземний лідер, якому допомагали американські платники податків, право атакувати кандидатів Республіканської партії на пост президента.

Отже, іноземний лідер, який отримав мільярди доларів фінансування від американських платників податків, приїжджає до нашої країни і має нахабство атакувати кандидатури Республіканської партії на пост президента?

Президент України знаходиться у США для участі у Генеральній Асамблеї ООН та з метою отримати продовження підтримки в конфлікті з Росією.

Читайте також