Трамп назвав причини, з яких може відмовитися від дебатів з Гарріс

Трамп при дебатах з Гарріс
Трамп при дебатах з Гарріс

Кандидат на посаду президента Дональд Трамп заявив, що "імовірно" піде на дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс, але залишив собі право відмовитися від них. Це було оголошено в інтерв'ю з Трампом на Fox News.

Трамп навів декілька причин, через які він може відмовитися від дебатів. Він зазначив своє лідерство в опитуваннях по країні та в важливих штатах, а також вважає, що громадськість вже знає позиції обох кандидатів з усіх питань. Також Трамп висловив свою неприязнь до ABC News і вказав, що не хоче підтримувати фейкові новини.

Раніше Трамп і президент Джо Байден домовилися про проведення двох дебатів на телеканалі ABC News. Гарріс заявила, що готова до дебатів з Трампом і звинуватила його у тому, що він боїться вийти з нею на публічний поєдинок. Трамп раніше сказав, що погодиться на дебати з Гарріс, принаймні один раз, проте його кампанія пізніше заявила, що дебати можуть відбутися лише після офіційного визначення демократами свого кандидата.

Остаточне рішення про дебати буде прийняте після Національного з'їзду Демократичної партії, який відбудеться 19-22 серпня в Чикаго.

Джерело: Укрінформ

Читайте також