Трамп не хоче йти на дебати та вибухи в Криму: головне за ніч

Зображення Трампа і новини про дебати та вибухи в Криму
Зображення Трампа і новини про дебати та вибухи в Криму

У ніч на 26 липня відбулися події, які варто знати. Окупанти атакували Житомир, і тривожний сигнал пролунав по місту. Зараз дамо переглянути основні новини ночі.

Українська збірна не увійшла до фіналу Євро-2024

Українська юніорська футбольна збірна втратила у півфіналі Євро-2024 від Франції з рахунком 0:1. Обидві команди досягли півфіналу без жодної поразки. Українці почали турнір з двох нічиїх, а потім перемогли чемпіонів Європи – Італію. Французи стали найдіючішою командою групового етапу.

Ізраїль попередив Францію про можливий теракт від Ірану

Міністр закордонних справ Ізраїлю Ісраель Кац вислав листа до свого французького колеги Стефана Сежурне, в якому зазначив про можливу терористичну загрозу від Ірану під час проведення Олімпійських ігор у Парижі.

Нічні вибухи в Житомирі

Уночі в Житомирі сталися потужні вибухи. За інформацією з місцевих телеграм-каналів, вибухи тривали 10 хвилин. Також повідомили, що місто атакують шахіди. Пожежа виникла на місці вибуху. О 3:00 знову пролунав вибух у місті.

Гарріс не мовчатиме про страждання в Газі після зустрічі з Нетаньяху

Віцепрезидент США Камала Гарріс заявила, що мала відверту й конструктивну зустріч з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху, який прибув до Вашингтона для виступу перед Конгресом та обговорення нової угоди про припинення вогню в Секторі Газа.

Трамп вирішив скасувати дебати – Гарріс

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп змінив свої плани і вирішив не брати участі у дебатах з чинною віцепрезиденткою та потенційною суперницею від Демократичної партії Камалою Гарріс.

Потужні вибухи на аеродромі в Криму

У ніч на 26 липня у тимчасово окупованому Криму сталися потужні вибухи. За даними кримських партизанських каналів, вогонь охопив військовий аеродром "Саки" в Новофедорівці, де було збережено великі запаси боєприпасів. Звук детонації боєкомплекту було чутно на великій відстані.

Читайте також