Трамп опублікував відео зі зв’язаним Байденом у кузові авто

Президента Байдена зображено на вантажівці зі зв’язаними руками та ногами

Було поширено відео, в якому на вантажівці зображено президента США, Джо Байдена, зі зв’язаними руками та ногами. Відео було зняте в Лонг-Айленді, штат Нью-Йорк, під час присутності колишнього президента Трампа на поминках поліціянта Нью-Йорка.

На відео видно дві вантажівки з прапорами США та прапорами, що підтримують поліцію. Друга вантажівка має напис "Трамп 2024" та зображення Байдена зі зв’язаними руками та ногами на задній частині кузова.

Команда Байдена критикує Трампа за поширення цього відео: "Трамп регулярно підбурює до політичного насильства, і це треба сприйняти серйозно - просто запитайте поліціянтів Капітолію, які були атаковані, захищаючи нашу демократію 6 січня" - заявив речник Майкл Тайлер.

Стівен Ченг, речник Трампа, відповів: "Це фотографія, яка була на задній частині автомобіля, який їхав по шосе. Демократи і божевільні не тільки закликають до мерзенного насильства проти президента Трампа та його родини, але й систематично використовують систему правосуддя проти нього".

Президент Байден пожартував про Трампа на вечері

На званій вечері клубу "Грідайрон" президент США, Джо Байден, пожартував про вік та психічний стан свого опонента на майбутніх президентських виборах, Дональда Трампа. У своїй промові, яка тривала близько 10 хвилин, Байден сказав це жартома: "Президент Трамп мав казати, що йому треба ще 4 роки, але мабуть він не пам'ятає, скільки часу пройшло". Вечеря відбулась у Вашингтоні та відвідали її багато видатних гостей, серед яких президент Ірландії, засновник Amazon і генеральний директор TikTok.