Трамп заявив, що «Сам удома 2» став успішним завдяки його 6-секундній появі в кадрі

Трамп вважає себе героєм фільму "Сам удома 2"

Експрезидент США Дональд Трамп вважає, що його коротка поява в фільмі "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку" зробила його таким популярним. Він висловив свої думки після того, як режисер Кріс Коламбус заявив про знущання над ним під час зйомок. Трамп розповів, що команда фільму благала його знятися в епізодичній ролі, і він погодився. В результаті це камео стало дуже популярним, а фільм вдалося відзначитися успіхом.

В інтерв'ю Коламбус розповів, що вони хотіли знятися в готелі Plaza, але Трамп дав їм умову - за умови його участі в фільмі. Цей факт доводить, що Трамп бажав з'явитися у стрічці і активно стежив за її розвитком. Зараз він заперечує заяви режисера про знущання і наголошує, що його поява в фільмі була успішною і сприяла його популярності.

Позов до Трампа відхилено

З іншої новини, Верховний суд штату Мічиган відхилив позов, який вимагав заборонити Трампу брати участь у внутрішньопартійних виборах Республіканської партії. Суд не підтримав вимогу, що ґрунтувалася на звинуваченні експрезидента у сприянні повстанню, і дозволив йому продовжити політичну діяльність.