Тримався за холодильник посеред океану. У Флориді врятовано чоловіка після урагану

Чоловік тримається за холодильник у воді
Чоловік тримається за холодильник у воді

Екіпаж гелікоптера берегової охорони США врятував чоловіка, який тримався за відкриту скриню-холодильник в Мексиканській затоці після того, як його човен застряг у водах під час ночі. Про це повідомляє The Guardian.

Чоловік знаходився на борту рибальського судна, яке зламалося кілька годин до досягнення ураганом штату Флорида. Він зміг зв'язатися зі станцією берегової охорони по радіо, але зв'язок було втрачено.

У четвер пошуковики виявили чоловіка близько 48 км від Лонгбоут-Кі, Флорида, тримаючи скриню-холодильник. Представник берегової охорони Дана Грейді сказала, що ця людина вижила в кошмарному сценарії навіть для найбільш досвідченого моряка.

Протягом ночі чоловік зазнав швидкості вітру 121-145 км/год і хвиль висотою до 7,6 метра.

Також серед загострених рятувальних заходів знайшли 14-річного хлопчика, який плавав на шматку огорожі, і перенесли його на човен.

Незважаючи на руйнування, багато людей подякували, що ураган 'Мілтон' не став найгіршим за століття. Тампа уникнула прямого удару, і смертоносний шторм, який турбував вчених, не стався.

Нагадаємо, 10 жовтня ураган 'Мілтон' досяг узбережжя Флориди, був штормом 3-ї категорії. Ця природна катастрофа призвела до відсутності електрики у понад 2 млн людей. 'Мілтон' рухається на схід у напрямку Атлантичного океану.

На початку жовтня ураган 'Хелен' також вразив узбережжя Флориди, досягши 4-ї категорії із швидкістю вітру 140 миль на годину і більше. Це стихійне лихо спричинило катастрофічні руйнування в кількох штатах, таких як Флорида, Джорджія, Північна і Південна Кароліна. Мільйони людей залишилися без електрики.

Читайте також