Тривалий час вважався зниклим безвісти. Згадаймо розвідника Олександра Германа

Олександр Герман - зниклий розвідник
Олександр Герман - зниклий розвідник

Українці вшановують пам'ять жертв російсько-української війни.

Сьогодні ми згадаємо Олександра Германа, який загинув на Донецькому напрямку.

Олександр був народжений у місті Рівне 23 квітня 1987 року. Він закінчив гімназію № 24 та отримав юридичну освіту в Рівненському коледжі.

Саме закордоном він зустрів початок повномасштабного вторгнення. Тоді отримав травму, тож потребував лікування і реабілітації. А Саша повернувся в Україну. Він все добре усвідомлював, куди і для чого повертається... Тож пройшов реабілітацію, взявся за свою фізичну форму і у квітні 2023 року, щойно отримав повістку, відразу вступив до війська. У нього старший брат, який тоді вже мав трьох діток, а зараз вже четверо. А Саша одружитися не встиг... Говорив, що хто має йти, хтось має нас захищати...

Олександр був комунікабельним та веселим хлопцем. Він хотів служити у спецпризначенцях та пройшов усі перевірки та нормативи. У листопаді він був у відпустці та був свідомим. Він відразу сказав, що не здаватиметься та вважався розвідником. В грудні його проголосили зниклим безвісти разом із двома побратимами. З часом одного з них знайшли в госпіталі важко пораненим.

Олександр Герман загинув 9 грудня 2023 року на території, непідконтрольній Україні. Вже дві експертизи підтвердили його смерть.

Похорон Олександра Германа відбувся 29 липня у місті Рівне. Його поховали на кладовищі "Нове".

Ми вшановуємо пам'ять усіх українців, які загинули у боротьбі за Батьківщину.

Читайте також