Тривожна ніч у РФ: дрони атакували чотири області, Білгородщина без світла

Нічні дрони напали на чотири області в РФ
Нічні дрони напали на чотири області в РФ

У ніч на 7 серпня дрони атакували чотири російські області: Білгородську, Курську, Воронезьку і Ростовську. У Воронежі пошкоджено будівлі, на Білгородщині знеструмлено 10 населених пунктів, у Курській області збивали ракети. Про це пишуть російські пабліки та повідомляє міністерство оборони країни-агресорки.

За інформацією російського міноборони, вночі у Білгородській, Курській, Воронезькій і Ростовські областях було збито 11 дронів.

Пошкодження внаслідок атаки

У Воронежі дрон пошкодив фасад житлової багатоповерхівки, а уламки ще одного впали на проспекті. Також були пошкоджені шибки багатоквартирного будинку та автомобілі.

Знеструмлення на Білгородщині

У Шебекінському окрузі Білгородщини сталося аварійне відключення електроенергії, через це були знеструмлені 10 населених пунктів. Причини відключення не повідомляються, але влада регіону планує усунути наслідки після погодження з міністерством оборони РФ.

Збиті ракети в Курській області

Окрім дронів, в Курській області також збивали ракети. Очільник області повідомив, що медичні установи починають поповнювати запаси донорської крові через ситуацію у прикордонних районах.

У Курчатові Курської області пролунав серія вибухів, які були чутні в районі Курської атомної електростанції. Влада стверджує, що дві ракети були збиті силами протиповітряної оборони, але мер Курчатова повідомляє, що електростанція працює в штатному режимі.

Від ранку 6 серпня на території прикордонної області Росії тривають бої.

Читайте також