Творці серіалу «Місячний лицар» від Marvel представили тізер

Опубліковано перший тізер серіалу «Місячний лицар» – повнометражний проект, шостий за рахунком телешоу Marvel і перший, в якому на суд глядачів представлять абсолютно нового супергероя. Його звуть Місячний лицар, але світові він відомий як Марк Спектор.

Головний герой страждає від дисоціативного розладу особистості. У минулому він був морським піхотинцем. Під час перебування в Єгипті в парубка вселяється дух Хонсу – єгипетський бог Місяця.

Спектор отримує надприродну могутність, стає супергероєм, але при цьому залишається у частій фрустрації через провали в пам'яті. Коли одна з особистостей, що мешкає у його свідомості, починає домінувати, інші особистості все забувають. Спектор із подивом для себе виявляється то у вантажівці на гірському серпантині, то у сувенірній лавці.

Є у Місячного лицаря великий ворог. Це – Артур Герроу – лідер культу, майстерний маніпулятор. Він намагається схилити лицаря на темний бік.

На роль Артура Герроу затверджено голлівудського актора, письменника, постановника та продюсера Ітана Хоука. Марка Спектора зіграв американський актор Оскар Айзек.

Прем'єрний показ призначено на 30 березня 2022 року.