У Білгородській області дрон врізався в авто: є постраждалі

Український дрон врізався в авто в Білгородській області

У ніч проти 16 березня у Білгородській області відбулася аварія, в результаті якої постраждали 5 осіб. За словами губернатора регіону В'ячеслава Гладкова, це сталося через український дрон.

Аварія сталася у селі Глотове Грайворонського міського округу. Легкове авто, яке їхало по дорозі, було атаковане дроном-камікадзе, за яким стояли ЗСУ. Внаслідок вибуху автомобіль загорівся і в ньому отримали поранення 5 осіб.

Один з постраждалих хлопець отримав контузію головного мозку, у чоловіка поранення черевної порожнини та кінцівок, а ще у двох чоловіків - контузії середнього ступеня тяжкості. У жінки були осколкові поранення обличчя і лопаткової ділянки, а також контузія.

Вибухи у Курську і заклик до евакуації

Попередні вибухи пролунали у Курську. Губернатор Курської області Роман Старовойт заявив про атаку безпілотників. Також російські добровольці закликали мешканців Білгородської та Курської областей негайно евакуюватися. Проте, керівництво областей ігнорувало це попередження та не здійснило жодних заходів щодо евакуації мирного населення.

Російські добровольчі формування у Курській та Білгородській областях

12 березня російські добровольці вступили на територію Курської та Білгородської областей. Також у Білгороді зафіксували декілька влучань безпілотних літальних апаратів, в результаті яких постраждало дві людини.