У Білгородській та Курській областях лунали вибухи

У Білгородській та Курській областях лунали вибухи

Пролунали вибухи у Білгородській та Курській областях Росії

У ніч на 11 травня у Білгородській та Курській областях Росії сталися вибухи. Цю інформацію повідомляють місцеві пабліки, зазначаючи, що причиною стали атаки безпілотників.

За словами губернатора Курської області Романа Старовойта, військові перехопили два безпілотники, один з яких впав біля господарської споруди та пошкодив скло житлових будинків.

Губернатор Білгородської області Вячеслав Гладков заявив про спрацювання протиповітряного оборонного комплексу, в результаті чого було збито кілька повітряних цілей під час підльоту до Білгорода.

За його словами, в результаті атаки постраждали вісім жителів Білгорода, а також було пошкоджено понад 50 приватних будинків у Білгородському районі.

Губернатор також повідомив, що внаслідок атаки було пошкоджено лінії газопостачання у Білгородському районі.

Крім того, сільгосппідприємство у селищі Пролетарське виявилося головною ціллю для атаки. В результаті було пошкоджено три будівлі та дві одиниці техніки.

Нагадаємо, що ввечері 10 травня на окупованій Луганщині також сталися вибухи, що призвели до масштабної пожежі. Також повідомляється про удар по нафтопереробному заводу в Ровеньках.