У Білгородську область ринули потоки нелегальної зброї з фронту в Україні

У Білгородській області з'явився чорний ринок зброї

У районних судах Білгородської області, прикордонній з Україною, стали виявлятись матеріали про злочини, вчинені з використанням зброї, яка потрапила на чорний ринок. За два роки війни в Україні було конфісковано автомати Калашнікова, гранати і пістолети. Зброю покупали в першу чергу у російських військовослужбовців. Це приводить до збільшення кількості злочинів, вчинених з використанням цієї зброї.

Роми в Тамбовській області знайшли безпілотний літальний апарат

Роми в Тамбовській області Росії намагалися здати на металолом безпілотний літальний апарат. Співробітники пункту прийому металолому звернулися в поліцію, коли отримали дрон. Після дослідження апарат буде відправлений до Москви. Поліція наразі встановлює, як він потрапив до ромської спільноти.

В Росії запроваджують електронний реєстр військовозобов'язаних

У Росії з 1 листопада 2024 року вводять електронний реєстр військовозобов'язаних. У реєстрі будуть відображені дані про військовий облік і повістки для військовозобов'язаних. Повістка вважатиметься врученою через сім днів після її розміщення в реєстрі. За отримання повістки, чоловіки не зможуть залишати країну та отримувати закордонний паспорт.