У Британії багатодітна матір померла після новітньої косметичної процедури – The Mirror

Багатодітна матір померла після косметичної процедури
Багатодітна матір померла після косметичної процедури

У Британії померла 33-річна мати п'яти дітей. Ця трагедія сталася після того, як вона зробила популярну косметичну процедуру - рідку підтяжку сідниць. Про це повідомляє The Mirror.

Еліс Делсі Пріт Вебб, 33-річна косметологиня, померла в понеділок після процедури, яку роблять знаменитості. Рідка підтяжка сідниць передбачає введення гіалуронової кислоти та дермальних наповнювачів у задню частину тіла, на відміну від хірургічної операції.

Ці процедури коштують 2,5 тис. фунтів стерлінгів (понад 137 тис. грн) в Британії та тривають 1 годину. В даному випадку незаконний лікар без відповідної медичної освіти проводив цю процедуру. Поліція Глостершира вже розслідує раптову смерть матері і заарештувала двох осіб.

Пріт Вебб, яка мала свій власний бізнес у сфері краси на заході Британії, залишила свого чоловіка Дейна та п'ятьох дітей: 15-річну Делсі, 13-річну Пріт, 12-річну Грейсі, 10-річну Найлі та семирічну Кларі. Вона зробила нехірургічну BBL процедуру, яка часто упоминається в соціальних мережах як "безризикова" і "дешевша" альтернатива хірургічному втручанню.

Ця жінка стала першою британкою, яка померла після проведення цієї процедури. Однак Ештон Коллінз з Save Face, головного державного реєстру медичних естетичних процедур у Великобританії, давно попереджав, що рідкі BBL так само небезпечні.

Instagram обмежить перегляд постів, які стосуються дієт і пластичних операцій, через їх негативний вплив на психічне здоров'я підлітків. Розробники вважають, що перегляд контенту про дієти та пластичну хірургію може призвести до харчових розладів та нездорового уявлення про своє тіло.

Ведуча Раміна Есхакзай оголосила на своїй сторінці в соцмережі, що вона змінила свій зовнішній вигляд через пластичну операцію, а саме септопластику.

Читайте також