У Держдумі РФ визнали повний провал війни Путіна проти України

У російській Державній Думі фактично визнали повний провал так званої "спецоперації" в Україні.

РФ у ході своєї повномасштабної війни не змогла досягти жодної із офіційно заявлених диктатором Володимиром Путіним цілей. Про це сказав перший заступник голови комітету Держдуми у справах СНД Костянтин Затулін, повідомляють російські ЗМІ.

"Коли розмова заходить про логіку цієї "спеціальної військової операції". Ви ж розумієте, що вона полягала в тому, що досить швидко, після нашої силової акції, українська держава розвалюється. І без особливих жертв вдається досягти того, чого не вдалося досягти протягом восьми років, допоки намагалися реалізувати Мінські угоди", ‒ заявив Затулін.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За його словами, цей план "зірвався", оскільки "він просто був нереальний у своїй основі".

"Отже, зараз ми повинні переходити до іншого плану. Він має бути. І ми по суті до нього переходимо явочним порядком, просто не називаємо цього", ‒ сказав Затулін

При цьому він нагадав про офіційно заявлені Путіним цілі на початку війни проти України: "денацифікація", "демілітаризація", нейтралітет України та "захист жителів" ОРДЛО.

"По яких із цих пунктів ми досягли результатів на сьогодні? По жодному з них. Щобільше, деякі з них перестали мати всякий сенс", ‒ додав Затулін.

Російський диктатор Володимир Путін готовий до будь-яких контактів, аби досягти необхідних для Росії цілей, щоб уникнути продовження війни проти України. Він і раніше був відкритий для діалогу. З такою заявою виступив речник президента РФ Дмитро Пєсков.

Він заявив, що Путін нібито і раніше був відкритий для діалогу, щоб досягти необхідних для Росії цілей.