У Генштабі розповіли про бої на різних напрямках з початку доби

У Генштабі розповіли про бої на різних напрямках з початку доби

Оперативна ситуація в Україні

Генеральний штаб ЗСУ повідомляє, що станом на 25 травня 2024 року, на 822-гу добу російського вторгнення в Україну, ситуація на фронті залишається напруженою.

Протягом минулої доби відбулося 103 бойових зіткнення. Ворог виконав два ракетні удари, 48 авіаударів і 972 дрони-камікадзе. Також окупанти здійснили 3272 обстріли позицій українських військ та населених пунктів.

Сили оборони України зазнали успіхів, уражаючи 17 районів залізничного сполучення та два об'єкти інфраструктури противника. Бойові втрати російських військових склали 1148 осіб.

Протягом поточної доби вже відбулося 21 бойове зіткнення. Ворог здійснив один ракетний удар та чотири авіаудари. Також російські окупанти обстріляли позиції українських військ 479 разів.

На різних напрямках тривають бойові дії. Українські захисники активно відбивають атаки і проводять заходи зі зміцнення своїх позицій. Особливо успішні дії Сил оборони спостерігаються на Харківському напрямку.

"На Харківському напрямку з початку доби противник тричі атакував українські підрозділи. Дві штурмові дії відбито в районі Липців без успіху для противника. Ще одне бойове зіткнення триває в районі Вовчанська. Сили оборони продовжують укріплювати свої рубежі", - зазначили в ЗСУ.

Загалом, дані зіткнення привели до втрат особового складу противника, які перевищили 500 тисяч людей.

Читайте також: