У Греції зростає кількість ранніх бронювань турів на літо

Очікується, що у весняний та літній періоди 2022 року доходи Греції від туризму перевищать рівень до початку пандемії коронавірусної інфекції.

Для грецького туризму 2019 рік став рекордним за кількістю іноземців, що приїхали. Туроператори вважають, що у 2022 році доходи країни від туризму перевищать рівень до пандемії.

У прес-релізі, випущеному Міністерством туризму Греції, було оголошено, що у січні 2022 року кількість путівок зросла на 30% порівняно з 2019 роком.

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

У країні очікують, що у 2022 році кількість місць, доступних для провідних туристичних агенцій Великобританії, збільшиться на 37% на Криті, на 24% на Родосі та на 20% на Косі порівняно з показниками 2019 року.

Міністр туризму Василіс Кікіліас зазначив, що лише один із великих туроператорів Британії замість 1,5 мільйонів відвідувачів цього року привабить три мільйони.

Другий великий туроператор з Німеччини оголосив про збільшення попередніх бронювань на 20% (1,2 мільйона відвідувачів). Це означає, що стратегія розширення туристичного продукту є реалістичною.

З початку квітня до Греції виконуватимуть 14 прямих рейсів американських компаній, і перший рейс стартує вже 7 березня.

Усі регіони, муніципалітети, приватний сектор, готелі, туристичні агенції висловили готовність до весняного сезону.