У Херсоні літня жінка повісилася після продажу квартири: чи винні у цьому "чорні рієлтори"?

У Херсоні пенсіонерка продала свою квартиру за дуже низькою ціною, а через кілька днів її знайшли повішеною.

Дочка пенсіонерки знайшла безліч "зачіпок", які привели її до думки про те, що в справі замішані "чорні рієлтори". Жінка не залишила передсмертної записки, ніхто так і не зміг знайти гроші, які вона нібито отримала після угоди.

Про це повідомляє "Перший регіональний".

За словами доньки померлої, рік тому її 65-річна матір раптово підписала договір про продаж квартири, хоча раніше вона завжди говорила, що не хоче втрачати нерухомість. Потім жінку знайшли повішеною саме в тій квартирі, яку вона нібито продала.

Однак дочка так і не знайшла гроші за продаж квартири та вважає, що її мати стала жертвою "чорних рієлторів". Пенсіонерка була повішена на мотузці зі складним вузлом, про який знають деякі моряки. Крім цього, в договорі про продаж квартири стоїть не той підпис, який зазвичай використовувала пенсіонерка. 

Результати експертизи ще більше злякали жінку. В описі померлої був вказаний не той зріст, не той розмах рук. Експерти чомусь вказали, що у пенсіонерки були органи, які насправді їй видалили ще за багато років до трагедії. 

Дочка померлої пенсіонерки стверджує, що в описі тіла її матері були вказані не ті трупні плями. На шиї пенсіонерки можна було побачити велику пляму, однак у висновку про нього нічого не сказано.

Нещаслива квартира вже отримала нового власника.