У Хмельницькому з’явилася кав'ярня на цвинтарі (ВІДЕО)

Кафе та кінотеатр у приміщенні старовинного католицького монастиря охоче відвідує молодь. 

Посеред цвинтаря у Хмельницькому у приміщенні старовинного католицького монастиря відкрили кав'ярню та кінотеатр. Про це йдеться у сюжеті Сьогодні Новини.

Кафе розмістилося у церковній лавці: усередині можна побачити ікони, лампадки та релігійну літературу. Для відвідувачів встановили два столи та придбали кавомашину. У приміщенні панує тиша – музику не включають.

Крім того, у підвалі монастиря зробили ремонт та організували кінотеатр, у якому показують різні фільми: від комедій до фентезі.

Зазначається, що молодь приходить не лише дивитися фільми, а й навчатися. Студенти наголосили, що кінотеатр та кав'ярня на цвинтарі – найкраще місце для дистанційних занять.

Кінотеатр та кав'ярню фінансує римо-католицька єпархія. За перебування в закладі не потрібно платити, також безкоштовний доступ до інтернету.

На каві немає фіксованої ціни, кожен платить стільки, скільки вважає за потрібне. Гроші, які залишають відвідувачі, діляться на дві частини: першу віддають на благодійність, другу відкладають на купівлю нової кавоварки.