У Києві евакуювали понад 100 мешканців через атаку дрона на багатоповерхівку: відео з місця

Евакуація мешканців Києва після атаки дрона
Евакуація мешканців Києва після атаки дрона

Унаслідок атаки російського дрона на багатоповерхівку в Солом'янському районі Києва, понад 100 людей були евакуйовані. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. Внаслідок обстрілу постраждали двоє осіб.

У своєму повідомленні, Кличко зазначив, що через ворожий дрон загорівся будинок в Солом'янському районі. Постраждали квартири на 17, 18 і 19 поверхах. Наразі на місці події працюють екстрені служби.

За даними Київської міської військової адміністрації, пошкодження зафіксовані на 17-21 поверхах, а пожежа виникла на 20 поверсі.

О 22:30 Кличко повідомив, що 100 людей були виведені з будинку рятівниками, а постраждалим була надана медична допомога на місці. Бригади швидкої допомоги продовжують діяти біля будинку.

Київська міська військова адміністрація також повідомила про падіння уламків в Шевченківському районі. На щастя, немає жодних постраждалих.

Раніше, в Солом'янському районі столиці відбувся вибух. Згодом встановлено, що ворожий дрон влучив у житловий будинок, що призвело до пожежі на верхніх поверхах.

Читайте також