У Києві пройшло прощання із засновником «Інтерфакс-Україна» Олександром Мартиненком (фото)

Прощання з Олександром Мартиненком в Києві
Прощання з Олександром Мартиненком в Києві

Провели прощання з Олександром Мартиненком

Сьогодні, 31 травня, на Байковому кладовищі відбулася церемонія прощання з Олександром Мартиненком, засновником і керівником агентства "Інтерфакс-Україна". Про це повідомив фотокореспондент Ян Доброносов.

На церемонії прощання з Мартиненком з'явилися його рідні, друзі, колеги та політики. Серед них були помічені заступниця голови Верховної Ради Олена Кондратюк, журналістка Юлія Мостова, голова політичної партії "ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко, колишній заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, телевізійний продюсер Олександр Богуцький.

«Попрощалися з Олександром Мартиненком. Великою Людиною, яка присвятила своє життя великій Справі. Світла памʼять!» - написала Тимошенко у Facebook.

Олександр Мартиненко помер 28 травня у віці 63 роки. Він був генеральним директором і кінцевим бенефіціаром "Інтерфакс-Україна" з 2003 року. Крім того, він був секретарем Ради з питань інформаційної політики при президенті України (2001-2002) та членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення (2002-2003). Олександр Мартиненко також був заслуженим журналістом України і мав орден "За заслуги" III ступеня та орден князя Ярослава Мудрого 5-го ступеня.

Читайте також