У Криму повідомляють про вибухи та роботу ППО

У Кримі повідомляють про вибухи та роботу ППО
У Кримі повідомляють про вибухи та роботу ППО

У ніч проти 9 серпня у тимчасово окупованому Криму стався вибух в Сакському районі та Чорноморському. Представники окупаційних влад стверджують, що це сталося через атаку безпілотників та спробу ракетного удару, які були відбиті засобами протиповітряної оборони. Про це повідомляє кримська преса та представник окупаційної "адміністрації" Севастополя Михайло Развожаєв.

 

У Сакському районі було почуті вибухи, які, за повідомленнями, можуть бути пов'язані зі збиттям безпілотника над морем. Гауляйтер Севастополя заявив про "відбиття атаки ЗСУ" та стверджує, що було збито протикорабельну ракету "Нептун". Він також зазначив про небезпеку дронової атаки, але пізніше оголосив про відбій повітряної тривоги.

У соціальних мережах з'явилося багато відео про вибухи в Криму. Зокрема, в Сакському районі було чути вибухи, які, мабуть, пов'язані зі збиттям безпілотника над морем.

Тим часом місцеві жителі стверджують, що у Чорноморському було чути стрілянину та один сильний вибух.

Нагадаємо, що у ніч проти 6 серпня в Курській області також відбулися вибухи у кількох містах. Спочатку повідомляли про небезпеку ракет, а потім про атаку дронів.

Згодом стало відомо, що Збройні сили України вторглися в Курську область РФ та провели бої біля державного кордону. Зсу "наростають тиск" на декількох напрямках.

Міноборони РФ стверджує, що українські військові атакували підрозділи росіян на кордоні та нанесли значні збитки.

Читайте також