У Куп'янську КАБ влучив по території закладу освіти, двоє постраждалих

Пожежа у Куп'яньському КАБ
Пожежа у Куп'яньському КАБ

Удар російської авіації постраждало Куп'янську та інші райони Харківської області

У Куп'янську Харківської області, двоє людей постраждали в результаті влучання російської авіабомби. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, авіабомба влучила у спортивний майданчик на території закладу освіти, постраждали 57-річна жінка і 35-річний чоловік.

Також, у селі Миронівка Богодухівського району, через обстріл, загорілася трава на площі 2 гектари.

У селі Золочеві Богодухівського району пошкоджено 16 приватних будинків та два багатоповерхові будинки через обстріл. Ще одне влучання сталося в полі біля села Миронівка.

У селі Перовське Богодухівського району, мінометний обстріл спричинив пошкодження приватного будинку та енергомережі.

Силові структури продовжують вести бої на Харківському напрямку. Загалом відбулося шість бойових зіткнень в районах Стариці і Вовчанська.

На Куп'янському напрямку бойовики атакували позиції наших військових 25 разів. Найбільша активність спостерігається в районах Синьківки, Новоселівки, Глушківки, Лозової і Кругляківки.

Нагадаємо, вночі на 7 жовтня, російські військові здійснили удар по різних районах Харківської області, включаючи Харків, Шевченківський, Богодухівський та Куп'янський. Унаслідок атаки на селище Митрофанівка Куп'янського району постраждала 73-річна жінка.

Також, 6 жовтня, близько 23:15, було здійснено авіаудар російської авіації по селу Черкаська Лозова Харківської області. Внаслідок цього приватний будинок був пошкоджений.

Читайте також