У Курську знову лунають вибухи

Вибухи в Курську
Вибухи в Курську

Сьогодні вночі в Курську сталося кілька вибухів, пов'язаних з роботою системи протиповітряної оборони. Місцева влада закликала жителів сховатися в безпечних місцях та оголосила ракетну небезпеку. Про це повідомив в.о. губернатора Курської області Олексій Смирнов.

"Курська область: загроза атаки БПЛА. Будьте пильні! Сили та засоби ППО приведені в готовність для відбиття можливої атаки", - зазначив Смирнов.

О 00:40 Смирнов повідомив, що система протиповітряної оборони збила три українські ракети.

Також місцеві жителі у соціальних мережах повідомляють про потужні вибухи. Це вже друга ніч поспіль, коли в Курську відбуваються вибухи. Минулої ночі, за заявами російської влади, уламок збитої ракети впав на житловий будинок і спричинив пожежу.

Нагадаємо, що російські пропагандисти стверджують, що ЗСУ прорвали кордон у Курській області 6 серпня.

Раніше повідомлялося, що у ніч на 30 липня в Курську прогримів вибух, через три хвилини після якого в області оголосили повітряну тривогу. Близько 4.00 над Курськом було чути вибух і був видно яскравий спалах на небі. Від гучного звуку у кількох районах у автомобілів на стоянках спрацювала сигналізація.

До слова, Сили оборони України нанесли удар по важливим об'єктам ворога на території РФ, включаючи тягові електропідстанції в Курській області.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
сьогодні, 17:34 88 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)