У Липецькій області росіяни скаржаться на атаку дронів: спалахнула пожежа

Загроза атаки безпілотників в Липецькій області

У ніч на 11 квітня у Липецькій області Росії було оголошено загрозу атаки безпілотників у регіоні. Дрон нібито впав на недобудовану лікарню, що призвело до пожежі. Про це повідомив губернатор Липецької області Ігор Артамонов.

«Вогонь загасили. Пошкоджено зовнішнє оздоблення будівлі та вікна. Жертв та постраждалих немає», – розповідає губернатор.

Він додав, що на місці перебувають оперативні служби. Крім того в регіоні зберігається «жовтий рівень загрози».

Атаки безпілотників в Росії

Нагадаємо, у Воронезькій області РФ вночі 9 квітня два безпілотники атакували Борисоглібський навчальний авіаційний центр, є пошкодження, постраждалих немає.

Раніше у Росії у Морозовську Ростовської області пролунала серія вибухів. Ймовірно, безпілотники спробували атакувати місцевий аеродром. Очевидці повідомляють, що окрім характерних звуків безпілотників та вибухів вони також бачили кілька яскравих спалахів у небі.

4 квітня безпілотники атакували російське місто Курськ. Внаслідок чого виникла пожежа.  РФ заявляє, що є попадання у житловий будинок. Також пожежа у двох приватних будинках у Курську. За попередніми даними, загиблих та постраждалих серед цивільного населення немає.