У Лос-Анджелесі сталася масштабна ДТП: щонайменше 55 постраждалих

У Лос-Анджелесі сталася аварія зіткнення поїзда метро і автобуса

У вівторок, 30 квітня, у центрі Лос-Анджелеса сталася аварія, в результаті якої були постраждалі щонайменше 55 людей. Згідно з інформацією від АР, зіткнулися поїзд метро та автобус Університету Південної Каліфорнії.

За даними звіту, двоє постраждалих були госпіталізовані з важкими травмами, ще 16 отримали задовільний стан після надання допомоги на місці аварії. Загалом, 37 осіб також були допомогти безпосередньо на місці інциденту.

Відомо, що автобус переїжджав через колію та врізався в перший вагон поїзда. Лінія легкорейкового транспорту проходить через вулиці зі східного Лос-Анджелеса до центру Санта-Моніки, і не всі переїзди обладнані шлагбаумами.

За даними пожежної служби, найбільші травми отримали водій і пасажир автобуса. У потязі метро, який прямував до Санта-Моніки, перебувало близько 150 пасажирів.

З метою розслідування аварії рух по дорозі був тимчасово призупинений у обох напрямках. Крім того, метрополітен повідомив, що рух поїздів буде обмежено, а для транспортування пасажирів через аварійну зону будуть використовуватися автобуси.