У Львові прогриміли вибухи

Гучні вибухи у Львові

Уранці 15 лютого у Львові прогриміли гучні вибухи, про це повідомив міський голова Андрій Садовий. Протиповітряна оборона працює. Загроза ще не минула, тому варто залишатися як мінімум в коридорі.

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький закликав не знімати роботу захисників та не публікувати відео у соціальних мережах.

Вибухи у Дніпрі та Запоріжжі

Раніше схожі вибухи пролунали у Дніпрі та Запоріжжі під час ракетної атаки з боку Росії. Звуки вибухів було почути у Дніпрі близько 06:15, а через десять хвилин повторні вибухи стали слышні по місту.

У Запоріжжі також відбулись вибухи через ворожу ракетну атаку. Їх було кілька протягом декількох хвилин.

Ракетна атака у Києві

Оголошена повітряна тривога була і у Києві, де також пролунали вибухи. Протиповітряна оборона працює. У Київській області також вжиті заходи протиповітряної оборони через ракетну атаку з боку Росії.

Повітряна тривога по всій Україні

Повітряна тривога оголошена по всій Україні через запуск ракети "Калібр" з Чорного моря та ракетну атаку з російських бомбардувальників Ту-95мс. Загалом протиповітряна оборона працює по всій країні.

Нагадаємо, що у ніч проти 15 лютого російські військові завдали ракетного удару по Чугуєву Харківської області. В результаті атаки є жертва.