У машині підозрюваного у замаху на Трампа знайшли вибухівку – CNN

Заворушення навколо замаху на Трампа
Заворушення навколо замаху на Трампа

У зловмисника, який здійснив замах на колишнього президента Дональда Трампа, правоохоронці знайшли вибухівку у його автомобілі та будинку. Інформацію про це надає CNN з посиланням на анонімні джерела правоохоронних органів.

Стрілка, якого раніше ідентифікували як 20-річного Томаса Метью Крукса з штату Пенсільванія, відкрив вогонь з даху будівлі поблизу місця проведення мітингу, перш ніж його забили агенти секретної служби. Влада повідомляє, що в автомобілі та будинку зловмисника виявили вибуховий матеріал.

Під час виступу Дональда Трампа в Пенсильванії зазвучали постріли, що призвело до евакуації політика з майданчика. Сам Трамп після замаху надіслав своїм прихильникам листа зі словами: "Це послання від Дональда Трампа. Я ніколи не здамся!".

Між тим, футболки з фото Трампа під час стрілянини стали популярними серед прихильників політика. Також було виявлено "український слід" у цьому замаху, повідомляє колаборант з Сімферополя.

За даними Bloomberg, ця стрілянина стала складовою частиною "іконографії" Трампа і, імовірно, посилить його позиції на виборах. Нагадаємо, що зараз він випереджає свого опонента Джо Байдена лише на 2%.

Більшість американців вважають, що Трамп не здаметься, якщо програє вибори у листопаді. Тим часом, Європа готує план на випадок його перемоги.

Читайте також