У Мелітополі в сміттєвий бак викинули тіло новонародженного (ФОТО)

У Мелітополі у сміттєвому баку знайшли тіло новонародженої дитини без ознак насильницької смерті. Немовля було загорнуто в рушник.

Про це повідомляє прес-служба поліції регіону.

Повідомлення про страшну знахідку до поліції надійшло в неділю, 7 листопада, близько 09:30. На місце виїхали керівництво Мелітопольського РУП, слідчо-оперативна група, експерти та кінолог зі службовим собакою.

"Поліцейськими встановлено, що двоє місцевих жителів у сміттєвому баку біля одного з багатоповерхових будинків на вулиці Ярослава Мудрого в Мелітополі знайшли полімерний пакет, в якому знаходився рушник, в який було загорнуто тіло дитини. Слідчо-оперативною групою виявлено труп новонародженої дитини (хлопчика) без ознак насильницької смерті", - йдеться у повідомленні.

Тіло дитини відправили на проведення судово-медичної експертизи, щоб встановити причину її смерті.

Поліція розшукує матір немовляти і з'ясовує всі обставини цієї події. Розпочато досудове розслідування за п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство з додатковою відміткою Нещасний випадок) КК України.

У мережі думки українців розділилися: 

Не от хорошей жизни детей выкидывают, шок!

Просто у нас всі так легко судять один одного, так легко кидаються словами, хоча ніхто з нас не знає, що там було насправді. Це страшне горе. І щось до нього призвело.

Где справедливость ! Почему такие твари рожают по десять раз , а хорошие люди мечтают о детках и не получается.

Легко, собственными руками таких мразей душить!