У Міненерго відповіли, чи загрожує українцям ще одне підвищення тарифів на світло

Світло на обрії подорожчає українцям
Світло на обрії подорожчає українцям

Український міністр енергетики, Герман Галущенко, відповів на запитання щодо можливого підвищення тарифів на електрику для українців. Він прокоментував дані від блогерів, які твердять, що це підвищення є першим кроком і наступним буде ціна 8 гривень. Міністр заявив, що наразі не має планів щодо нового підвищення цін на електроенергію в країні.

Галущенко зазначив, що будь-яке рішення щодо тарифів приймається урядом з певним терміном дії, і наразі таке підвищення не передбачено. Він закликав блогерів зайнятися корисною роботою та допомагати в армії, замість поширення неправдивих інформацій щодо енергетичної ситуації країни.

Краще б ці блогери допомогли щось відновити, взяли б до рук якусь лопату і зробили б якусь корисну роботу. Якщо вони не йдуть воювати в армію і не допомагають безпосередньо ЗСУ.

Міністр також відзначив, що в умовах війни важко давати прогнози щодо розвитку енергетики на рік вперед. Він наголосив, що енергетика постійно знаходиться під ударом і прогнози на майбутнє є нечесними в такій ситуації.

Раніше вже говорилося про різницю в тарифах на електроенергію для сіл та міст.

Читайте також