У Москві невідомі підірвали автомобіль колишнього співробітника СБУ (відео)

У Москві вибухнув автомобіль з колаборантом СБУ

12 квітня у Москві стався вибух автомобіля Toyota Land Cruiser Prado, яким володів колишній співробітник Служби безпеки України Василь Прозоров. Цю інформацію повідомляють російські ЗМІ.

За даними видань, машина вибухнула, коли Прозоров повертав ключ у замку запалювання. Зараз зрадника госпіталізували до лікарні з травмами ніг.

Замах на вбивство від іноземного агента

Слідчий комітет Москви відкрив кримінальну справу за статтею "Замах на вбивство". Виявлося, що з 2014 року Прозоров надавав російським силам інформацію про хід Антитерористичної операції на сході України. Він самостійно вирішив співпрацювати з російськими спецслужбами з ідеологічних мотивів, як неодноразово заявляв у своїх інтерв'ю.

Служба безпеки України бореться з зрадниками

Служба безпеки України активно працює над ліквідацією зрадників та військових злочинців на окупованих територіях і всередині Росії. До речі, один з російських агентів, який здійснив ракетний удар по кафе у Краматорську в червні 2023 року, отримав довічне ув'язнення. Також, СБУ знешкодила агентурну мережу ФСБ Росії, до складу якої входили колишні та нинішні посадовці українських спецслужб.

Інциденти з колаборантами

Крім того, 1 квітня в окупованому Старобільську стався вибух автомобіля колаборанта Валерія Чайки.