У Москву завітав відомий американський Z-журналіст. США відреагували

Такер Карлсон вперше прилетів до Росії

Українському опоненту і колишньому телеведучому американського телеканалу Fox News, Такеру Карлсону, дозволили в'їхати до Росії. Цю новину оприлюднили російські ЗМІ.

Карлсон прибув до Москви вранці 1 лютого. Його помітили в аеропорту Стамбула, де він сів на рейс авіакомпанії Turkish Airlines до російської столиці. Вчора, 3 лютого, пропагандист відвідав балет «Спартак» у Великому театрі Москви.

Реакція у США

Цей візит викликав реакцію в США. Член палати представників американського конгресу, республіканка Марджорі Тейлор Грін, яка раніше виступала проти законопроєкту про допомогу Україні, заявила, що у Сполучених Штатах «побоюються, що Такер Карлсон проведе інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним».

Карлсон відомий своїми антиукраїнськими поглядами і постійно критикує президента США Джо Байдена за його політику щодо України. В 2023 році йому було заборонено брати інтерв'ю у Путіна.

PR-кампанія на замовлення проросійського бізнесмена

Крім того, Карлсон виконує PR-кампанію на замовлення проросійського бізнесмена Вадима Новинського про «переслідування» Московської церкви в Україні.

Нагадаємо, що Такера Карлсона звільнили з телеканалу Fox News у весняному сезоні 2023 року, після чого він зробив скандальну заяву.