У Миколаєві вбили бізнесмена у дворі багатоповерхівки (ФОТО)

У місті Миколаїв увечері в середу, 17 листопада, біля багатоповерхового будинку на вулиці Сінній розстріляли чоловіка. Від отриманих травм він помер.

Про це повідомляє прес-служба поліції регіону.

Про стрілянину правоохоронцям повідомили місцеві жителі. На місці події поліцейські виявили двох людей, один із них мав вогнепальні поранення, які виявилися смертельними. Другого постраждалого передали медикам.

У результаті розшукових заходів за кілька кварталів від місця події в одному з дворів багатоповерхівок було виявлено мисливську рушницю з плямами, схожими на кров. Експертиза встановить, чи ця зброя є знаряддям вбивства.

Порушено кримінальну справу за статтею про умисне вбивство (ст. 115 КК). У місті введено в дію спеціальну поліцейську операцію.

Водночас видання Новини N повідомляє, що вже встановлено особу вбитого - ним є мешканець Миколаєва, 51-річний Ігор Пліндик, який, як зазначено, має відношення до будівельного бізнесу.

Також медіа з посиланням на власні джерела навело деталі вбивства:

"Чоловік разом із дівчиною на автомобілі Ауді заїхав у двір будинку на вул.Сінній. Тут їх, мабуть, чекав убивця. У чоловіка вистрілили з мисливської рушниці, він спробував втекти, проте вбивця наздогнав його біля під'їзду і добив. Дівчину, за попередніми даними, він не зачепив".