У Німеччині розповіли про значення Курської операції для України та Путіна

Курска операція: вплив на Україну та Путіна
Курска операція: вплив на Україну та Путіна

Український наступ проти російських загарбників продовжується

Голова оборонного комітету Бундестагу Маркус Фабер висловив позитивну оцінку досягненням українських військ у Курській області. Він зазначив, що цей наступ йде краще, ніж очікувалося.

Фабер також наголосив, що успіхи ЗСУ демонструють нездатність російського лідера контролювати ситуацію. Це сприяє майбутнім мирним переговорам із наступником Володимира Путіна і може привести до притягнення диктатора до відповідальності перед Міжнародним кримінальним судом.

Наступ ЗСУ у Курській області

Німецький політик також зауважив, що переміщення українських сил змушує агресора відкликати війська зі східного фронту. Це полегшує тиск на українських захисників у цьому регіоні. Фабер вважає, що це створює можливість обговорити надання допомоги Україні, зокрема, щодо танків Leopard 2.

"Наша військова допомога Україні - найкраща інвестиція в нашу безпеку. Це зменшує потенціал російської загрози та захищає мирного населення України від вимушеного біженства", - підкреслив Фабер.

Слід зазначити, що Маркус Фабер, речник Вільної демократичної партії, недавно став головою оборонного комітету Бундестагу. Він отримав популярність в Україні через свою підтримку використання німецької зброї в Курській області та заклики до передачі Україні далекобійних ракет Taurus.

Читайте також