У Німеччині суддя призначив два курйозні пенальті, бо гравці забули правила футболу

Суддя поставив дивні пенальті в Німеччині
Суддя поставив дивні пенальті в Німеччині

У 8 турі Другої німецької Бундесліги сталася дивна подія. В грі між "Магдебургом" та "Гройтером" відбулася незвичайна ситуація.

Захисник "Гройтера" Гедеон Юнг вирішив взяти м'яч руками після пасу свого голкіпера, щоб самому виконати вільний удар. Але м'яч був ще у грі, і суддя призначив пенальті.

Я хотів виконати вільний удар - розповідає Гедеон Юнг. - Але м'яч ще був у грі, тому суддя призначив пенальті. Я сподіваюся, що моя команда все ж зможе взяти 3 бали у цьому матчі.

Господарі поля не змогли реалізувати пенальті, але вдалося забити гол після рикошету.

У другому таймі також сталася ситуація з пенальті. Захисник "Магдебурга" підібрав м'яч після фолу партнера, не чекаючи рішення арбітра, і отримав пенальті.

Я думав, що гра зупиниться, тому підібрав м'яч - коментує захисник. - Але арбітр призначив пенальті, а не штрафний удар. Це було моє провину, і я вибачаюся перед командою.

Гра закінчилася з рахунком 2:2.

"Магдебург" ще не програв у 8 турах і займає друге місце в турнірній таблиці. "Гройтер Фюрт" знаходиться на 10-й позиції, не перемагаючи вже в чотирьох турах поспіль.

Нагадаємо, що колишній гравець російської молодіжної збірної Тимур Осмоловський був ліквідований бійцями ЗСУ. Про це повідомляє фермерське господарство Валаамського монастиря "Валаамська ферма".

Осмоловський грав за різні клуби, включаючи молодіжну команду "Ахмата" та московський "Спартак". Він також виступав за молодіжну збірну Росії.

За даними "Валаамської ферми", Осмоловський був ліквідований 25 вересня внаслідок атаки дрону.

Читайте також