У Німеччині в притулку для біженців знайдено мертвим українця

Мертвий українець в притулку для біженців
Мертвий українець в притулку для біженців

У притулку для біженців у німецькому місті Росток загинув 46-річний українець від отриманих поранень. Про це інформує видання Spiegel, посилаючись на повідомлення місцевої прокуратури та поліції.

За даними німецької прокуратури та поліції, чоловіка було знайдено в понеділок, 12 серпня, близько 12:15. Лікарі прибули занадто пізно, і було констатовано смерть 46-річного чоловіка.

Докази на місці події свідчать про вбивство, тому поліція розпочала розслідування. Більше деталей поліція наразі не надає.

Нагадаємо, у Німеччині дев'ятирічна українка була розшукувана протягом тижня. Валерія пішла до школи о 6:50 ранку 3 червня, але так і не з'явилась на заняттях. Згодом, за допомогою відеоспостереження, було встановлено, що дівчинка не користувалась звичайним автобусом для дороги до школи.

На брифінгу німецької поліції було підтверджено, що тіло, знайдене 11 червня у лісі поблизу міста Дебельн, належить зниклій українській дівчинці Валерії.

До речі, у південному Мурнау невідома особа вчинила смертельні ножові поранення двом українцям. Підозрюваного було затримано, за даними поліції, це росіянин. Загиблі українці виявилися військовослужбовцями.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
сьогодні, 17:34 99 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)