У Парижі стартував Тиждень моди. Десять найкрасивіших зіркових образів (фото)

Тиждень моди в Парижі - 10 найкрасивіших зіркових образів
Тиждень моди в Парижі - 10 найкрасивіших зіркових образів

Паризький Тиждень моди розпочався в Парижі. У своїй першій демонстрації в Національній паризькій опері модний будинок L'Oreal показав свої сукні. Кендалл Дженнер і Кара Делевінь вразили глядачів своїми відвертими образами, Єва Лонгорія і Джейн Фонда випробували не менш розкішні сукні на показі Walk Your Worth в рамках жіночого готового одягу весна-літо "Колекція 2025 року", повідомляє Daily Mail.

10 найяскравіших образів від L'Oreal

Кендалл Дженнер і її новий колір волосся привернули увагу L'Oreal, а її колеги Хайді Клум, Єва Лонгорія і Кара Делевінь також привернули увагу своїми виходами на сцену.

Молодша сестра Кім Кардашян вийшла на подіум у відвертому червоному вбранні з напівпрозорим бюстгальтером і корсетом.

Кендалл носила привабливу сукню, доповнену рукавичками до ліктя, а Кара красу доповнила яскравим червоним губима.

Гайді Клум також вибрала сукню, яка справила враження на показі. Зірка показала ідеальну фігуру у чорній латексній сукні.

Сукня німецької супермоделі мала глибокий декольте та вузьку спідницю, через яку моделі було складно рухатися по подіуму. Розкішні риси обличчя Гайді Клум були підкреслені ефектним макіяжем, а її образ доповнили блискучим діамантовим намистом і сережками в тон.

Єва Лонгорія також створила яскравий образ у відвертій білій сукні. Зірка мала розкішний вигляд.

Разом з Лонгорією на подіум вийшла модель на протезі.

Під час показу 32-річна Кара Делевінь вийшла без бюстгальтера під червоним пальто. Кара доповнила свій образ вузькими шортами в тон і високими туфлями на платформі.

66-річна американська актриса Енді МакДауелл мала чудовий вигляд у сріблястій сукні без бретелей, яка підкреслювала її струнку фігуру. Розкішне сиве волосся актриси вільно спадало сяючими локонами. Вона відмовилася від прикрас і дозволила своєму вбранню говорити за себе.

До Енді МакДауелл приєдналася 86-річна володарка премії "Оскар" Джейн Фонда, яка також одягла блискучий тренч, а ще й поєднала його з парою світлих кросівок. Актриса підкреслила свою красу гламурним макіяжем.

Тиждень моди – одна з найяскравіших подій модного календаря Парижа. З 23 вересня по 1 жовтня 2024 року найбільші модні будинки і талановиті дизайнери оживляють столицю своїми феєричними дефіле, щоб представити колекції готового одягу на сезон весна-літо 2025 року.

Читайте також