У Польщі перекинувся автобус із українцями: що відомо про постраждалих (фото)

У Польщі у ДТП постраждали українці

У ніч на 27 січня у Польщі сталася аварія з пасажирським автобусом з України. У ньому знаходилися 59 пасажирів і два водії, всі українці. У результаті аварії постраждали 20 осіб. Про це повідомляє tvn24.pl.

Аварія трапилася на повороті дороги біля населеного пункту Голуб'є Люблінського воєводства приблизно о 4 годині ранку. Автобус з'їхав з дороги і перекинувся. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням через ожеледицю та сніг. Водії перебували у тверезому стані.

У результаті аварії 20 людей було госпіталізовано з різними травмами, а інших пасажирів перевезли до найближчого громадського центру. На дорозі, де сталася аварія, рух автотранспорту значно ускладнено.

Це не перший випадок, коли українські автобуси потрапляють у ДТП в Польщі. Нещодавно в районі Вишниці сталася схожа аварія, а у листопаді 2023 року автобус з українцями розбився, при цьому загинули дві жінки й дитина. Ситуація на дорогах залишається небезпечною, тому водіям необхідно дотримуватись правил безпеки та оберігати пасажирів.