У Польщі за дивних обставин загинув українець. Поліція розпочала розслідування

У Польщі за дивних обставин загинув українець. Поліція розпочала розслідування

У Польщі загинув український чоловік

У Польщі сталася трагічна подія, в результаті якої загинув громадянин України. За інформацією Super Express, чоловік випав з вікна четвертого поверху.

Затримані причетні до події

Попередньо, не варто припускати, що це було самогубство, оскільки вже затримали осіб, причетних до цього надзвичайного випадку. За даними прокуратури, загиблий 41-річний українець помер внаслідок падіння з висоти.

Подія трапилася в Каліші

Інцидент стався у середу, 22 травня, близько 20:00 години, в одному з кварталів на вулиці Адама Асника в місті Каліш.

Прибулі на місце події рятувальники дізналися, що чоловік випав з вікна четвертого поверху. Медики швидкої допомоги намагалися реанімувати постраждалого, проте не змогли врятувати його життя.

Розслідування трагічної події

Деталі цієї трагічної події встановлюються службами правопорядку. Наразі, у зв'язку з цим, затримано двох чоловіків у віці 37 і 45 років.

Про подію повідомили прокуратуру, яка почала розслідування. У справі затримали двох чоловіків у віці 37 і 45 років", - повідомив речник окружної прокуратури в Оструві Мацей Мелер.

Напад на українського підлітка в Німеччині

Варто згадати, що в Німеччині сталася атака на 15-річного українського підлітка.

Раніше повідомлялося, що невідомий напав на 15-річного українського підлітка на ґрунті расової ненависті біля міста Меттманн поблизу Дюссельдорфа в Німеччині. Українець отримав серйозні травми.

Також триває розслідування вбивства 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова, який був учасником молодіжної збірної. Злочин стався в Німеччині, у місті Дюссельдорф. На українця Володимира Єрмакова та його друга напали невідомі особи з ножами. Повідомляється, що на місці злочину були свідки. Єрмаков раніше грав у дитячих командах "Тейваз" та "5T.EAM-ДЮСШ-12" (2006 р.н.) і виступав за юнацьку збірну України (U-16) на чемпіонаті Європи 2022 року у Болгарії.

Читайте також: