У Полтаві чоловік підпалив себе в будівлі облдержадміністрації

Полтава. Чоловік підпалився в облдержадміністрації
Полтава. Чоловік підпалився в облдержадміністрації

У приміщенні Полтавської обласної військової адміністрації сталась подія, коли чоловік облив себе рідиною та підпалив. Поліція з’ясовує обставини випадку.

Інцидент трапився 27 вересня близько 12 години. Престарілий чоловік з іншої області, 71-річний. Поліцейські, які були в будівлі, загасили полум'я на його одязі та викликали швидку допомогу. Потерпілого з опіками доставили до лікарні.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції та спеціалісти-криміналісти, щоб виявити мотиви та обставини події.

ЗМІ "Полтавщина" повідомляють, що постраждалий знаходиться в реанімації з опіками 90% тіла. Чоловік був внутрішньо переміщеною особою та проживав у модульному містечку. Попередньо він звернувся до керівництва адміністрації перед самопідпалом.

За уточненими даними ЗМІ, у чоловіка був непостійний психологічний стан та він скаржився на керівника обласної поліції Євгена Рогачова, якого звинувачував у крадіжках його помідорів та переслідуванні.

Схожі випадки

Служба безпеки України та Нацполіція затримали підпалювача на Закарпатті, який підпалив авто ЗСУ та Червоного Хреста. За даними правоохоронців, ця дія була замовлена російськими спецслужбами з метою розхитати ситуацію в регіоні.

Крім того, чоловік підпалив себе поблизу будівлі суду на Мангеттені у Нью-Йорку, коли відбувався відбір присяжних у кримінальному провадженні проти експрезидента США Дональда Трампа.

Варто нагадати, що у Румунії чоловік спалив Палац парламенту.

Читайте також

Картину Ван Гога продали за понад $32 млн
сьогодні, 20:32 6 переглянули
Картину Ван Гога продали за понад $32 млн