У Португалії художник по піску створив уже сьому роботу, присвячену Україні (фото)

Художник по піску створив роботу про Україну.
Художник по піску створив роботу про Україну.

Учора, з нагоди Дня захисників і захисниць України, португальський художник Вітор Рапозо створив нову роботу на узбережжі Алгарве. Ця робота стала вже сьомою присвятою Україні від Вітора.

Наша філософія та здатність робити неможливе можливим завдяки волі не лише розповідає світові більше про нас, українців. Такий стиль життя має потенціал стати популярним серед мільйонів іноземців як мотивація долати труднощі та йти вперед. Дякуємо Португалії та португальцям за підтримку України.

У 2023 році Україна вперше відзначила День захисників і захисниць 1 жовтня. Це стало можливим після переходу на новий церковний календар та зміщенням на 13 днів назад усіх церковних свят. Раніше, захисників і захисниць України вшановували на Покрову, 14 жовтня.

Учора, у День захисників і захисниць України, на Хрещатику та Майдані Незалежності відбулася загальнонаціональна хвилина мовчання о 9:00. Крім того, рух авто та пішоходів зупинився, а люди вийшли з автомобілів та вшанували пам'ять загиблих Героїв. З родичами та близькими загиблих захисників стояли їхні портрети вздовж вулиці Хрещатик.

Читайте також