У РФ колишній «вагнерівець» кидався на людей із ножем

Колишній «вагнерівець» з ножем в руках
Колишній «вагнерівець» з ножем в руках

У місті Челябінськ на привокування людей ножем налякали колишній боєць приватної військової компанії "Вагнера". Його застрелили співробітники Росгвардії, повідомляє місцеве видання 74.ru.

Інцидент стався у Тракторозаводському районі міста. Свідки повідомили про агресивного чоловіка, який загрожував перехожим ножем. Поліцейські прибули на місце події, але нападник встиг втекти й сховатися в одному з будинків.

Пізніше на місце прибули співробітники Росгвардії. Але чоловік продовжував проявляти агресію.

Як повідомляють місцеві журналісти зі своїх джерел, застрелений чоловік раніше був військовим ПВК ("Вагнера" можливо). У нього були судимості за наркотики та вчинення тяжкого тілесного ушкодження.

Нагадаємо, що в будинку, який належить Пригожину (власнику компанії "Вагнер"), влаштовують секс-вечірки.

За даними британської розвідки, група "Вагнера" вийшла з лінії фронту в Україні в травні 2023 року. На їхнє місце прийшли нерегулярні чеченські та російські формування "добровольчого корпусу" Міноборони. В Сирії та Лівії, групу "Вагнера" замінила армія Росії наприкінці 2023 та на початку 2024 року відповідно, але вони продовжують мати свої підрозділи в Білорусі, Малі та Центральноафриканській Республіці.

Читайте також