У Росії гучно: окупанти заявили про атаку ракети та БпЛА

У ніч на 22 лютого відбулася атака на дві російські області за допомогою безпілотників та ракети. Міноборони РФ повідомляє про це з посиланням на працю ППО.

«Сьогодні вночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку безпілотним літальним апаратом та переобладнаною для ураження наземних цілей зенітною ракетою С-200 по об'єктах на території Російської Федерації», - йдеться у повідомленні.

За повідомленням, ППО РФ знищила безпілотник над Брянською областю та ракету над Ростовською областю.

Попередні атаки

На початку цього тижня також відбулися атаки на різні регіони Росії за допомогою безпілотників. У ніч на 20 лютого на Брянщині була зафіксована спроба нападу. Губернатор Брянської області, Олександр Богомаз, повідомив про це.

Раніше, 19 лютого, також були загрози безпілотників в Брянській області, а російська сторона заявила про два збитих українських безпілотники.

Також, у ніч на 17 лютого були зафіксовані атаки на інші регіони Росії.

Пожежа на нафтобазі

В ніч проти 15 лютого сталася сильна пожежа на нафтобазі в Курському районі РФ. Губернатор Курської області, Роман Старовойт, заявив, що ця пожежа сталася внаслідок атаки дрона в регіоні. Він звинуватив Україну у цьому інциденті.