У Росії розширюють виробництво озброєння: з'явились докази

У Росії активно розвиваються виробничі потужності на військових заводах, що спеціалізуються на виробництві та ремонті військової техніки.

Зміни на цих заводах зафіксовані на супутникових фото, які передаються кільком підприємствам, які виробляють та ремонтують тактичні і стратегічні літаки, бойові вертольоти, військові дрони та керовані боєприпаси.

На Казанському авіаційному заводі була побудована нова велика будівля, яка складається з двох об'єднаних будівель, в якій розташований цех для виробництва та ремонту стратегічних бомбардувальників, що використовуються для обстрілу України.

До Казанського авіаційного заводу примикає нова прибудова з виходом на авіасмугу, яка буде використовуватись для ремонту винищувачів. Уральський завод цивільної авіації в Єкатеринбурзі будує новий великий цех для ремонту гелікоптерних двигунів.

В Дубнянському машинобудівному заводі побудували велику будівлю, де виготовляють ракети "Радуга".

Російська економіка наразі страждає через повномасштабну війну в Україні та міжнародні санкції, що обмежують можливості виробництва та обслуговування озброєння для російського військового комплексу. Тиск на Росію збільшується, і Путін намагається приховати реальну ситуацію, вживаючи фіскальні та монетарні інтервенції.