У Росії стався вибух на ТЕЦ: є постраждалі

Вибух на ТЕЦ в Тиві: постраждало 18 людей

6 березня у російській республіці Тива стався вибух на Шагонарській ТЕЦ, в результаті якого постраждали люди. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За даними глави республіки Владислава Ховалига, наразі причини вибуху на ТЕЦ встановлюються, на місці працюють оперативні служби. Ймовірно, пожежа почалася в котельні.

«Створюємо оперативний штаб. Мобілізуємо аварійні бригади для усунення наслідків», – написав Ховалиг.

З будівлі ТЕЦ було евакуйовано співробітників. На щастя, загиблих немає, але постраждало щонайменше 18 людей. Деякі з них госпіталізовані. Інформацію про постраждалих розповсюдив Telegram-канал Baza.

Усі чотири котли на ТЕЦ не постраждали і перебувають у робочому стані. Проте постраждала котельня, тому центральне опалення тимчасово вимкнули для проведення аварійно-відновлювальних робіт.

«Пожежу на ТЕЦ локалізували. До лікарні доставлено 18 осіб. Шістьох стан оцінюють як важкий, дев'ятеро – як середньої тяжкості. Ще троє знаходяться у стані задовільному», – зазначив глава республіки.

Також варто згадати, що 5 березня, в деяких районах тимчасово окупованого Криму, місцеві жителі почули потужні вибухи, а потім в небі з'явилися два російські гелікоптери.

Згодом стало відомо, що українські дрони атакували російський корабель «Сергій Котов» в окупованому Криму. Спецоперація відбулася за участю розвідувального управління Міноборони.

В Білгородській області Російської Федерації також сталися вибухи, які призвели до пожежі на інфраструктурному об'єкті.

Також, в Єкатеринбурзі, РФ, пролунав вибух на електропідстанції, яка забезпечує енергією три оборонні заводи окупантів.

Раніше в Москві гримнув потужний вибух з яскравим спалахом біля ТЕЦ в районі Гольяново.