У Росії вертоліт потрапив в аварію: екіпаж загинув

Вертоліт в аварії, загинув екіпаж
Вертоліт в аварії, загинув екіпаж

У вертольоті в Амурській області загинули всі росіяни на борту

У Амурській області сталася трагедія - вертоліт зазнав аварії, в результаті якої загинули всі росіяни, що перебували на борту. Інформацію про це російські ЗМІ отримали від екстрених служб РФ.

«Невеликий п'ятимісний Robinson R-66 розбився в Тиндинському районі Амурської області. На борту було чотири людини. За попередніми даними, усі загинули», - повідомили екстрені служби РФ.

З’ясувалося, що вертоліт приналежав місцевій лісозаготівельній компанії, а його пасажирами були співробітники цього підприємства.

Вранці 20 червня повітряне судно Robinson R-66, в якому були пілот і три пасажири, піднялося з майданчика лісопереробного комбінату в Тиндинському районі Амурської області з метою дістатися пункту призначення біля річки Джелтула. Однак, вертоліт не долетів до місця призначення, повідомляють у прес-службі.

Пізніше було отримано сигнал з аварійного радіомаяка, а також вдалося визначити точку координат знаходження повітряного судна.

При проведенні пошуково-рятувальних робіт вдалося знайти вертоліт. Про кількість постраждалих поки немає точної інформації.

Згадаємо, що в іншій аварії, що сталася 19 травня, вертоліт, в якому перебував президент Ірану Ібрагім Раїсі, зазнав аварії. Місце катастрофи було знайдене після тривалих пошуків у гірському районі провінції Східний Азербайджан. Загалом, всі люди на борту загинули.

Пір Хоссейн Коліванд, керівник іранського товариства Червоного Півмісяця, повідомив, що внаслідок аварії з президентом Ірану на північному заході країни ніхто не вижив.

Читайте також