У Росії виявили новий завод, на якому виготовляють ракети

Група підпільників з руху "Атеш" виявила, що на заводі в Челябінську виробляють ракети. Цю інформацію вони отримали та передали.

За даними "Атеш", їх агенти з Челябінська повідомили, що Челябінський ковальсько-пресовий завод розпочав виготовлення ракет різних типів. При цьому, повідомляється, що підприємство активно розширюється, будуються нові цехи і збільшується кількість персоналу. Чисельність працівників на заводі зросла з 10 до 17 тисяч осіб, як зазначено в повідомленні.

В даний момент партизани збираються отримати більше інформації та займаються припиненням діяльності виробництва.

В Офісі президента заявили, що в ракетах "Калібр", виготовлених у Росії, використовуються щонайменше 40 комплектуючих, які закуповують з інших країн. Тому запровадження санкцій потребує посилення, зокрема, проти тих, хто допомагає в країні-терористі отримувати комплектуючі для зброї.

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова, Іран, Білорусь та Північна Корея надають допомогу Росії в воєнному конфлікті проти України. Велика ймовірність того, що Росія отримає іранську надзвукову ракету, стверджується в його заяві.